Amenajari Interioare si Exterioare

restaurare monumente istorice amenajari interioare si exterioare

amenajari exterioare amenajari interioare

Magazinul Ecobricolaj.ro va ofera materiale de constructii si solutii ecologice pentru amenajari interioare si exterioare.

Materialele oferite de noi sunt profesionale si garanteaza calitatea si durabilitatea lucrarii.

Consultati oferta de materiale ecologice pentru decorare. Puteti sa faceti amenajari interioare, amenajari exterioare si finisaje, cu produse ecologice, fara impact asupra sanatatii locatarilor si protejand mediul, in acelasi timp.

Oferta este foarte variata, puteti alege de la vopsele ecologice pana la vopsele bio, adezivi pentru ceramica, pietre naturale, chituri, adezivi pentru pardoseli si parchet, gleturi, tencuieli,..... , din gama ecologica sau gama bio.

Materialele din gama bio, sunt 100% naturale si se preteaza pentru reustaurarea monumentelor istorice sau restaurea cladirilor vechi. Ele sunt compatibile cu materialele folososite la constructia acestor cladiri, neexistand nici un risc de deterioare ulterioara a lucrarii.

Deasemenea le puteti folosi pentru case ecologice sau case verzi.

Vanzarea materialelor este insotita de consultanta tehnica necesara lucrarii dvs., astfel incat materialele cumparate sa raspunda 100% nevoilor dvs. si sa fie montate in conditii optime.

Despre SC OMC Sustainable Solutions SRL

OMC Sustainable Solutions SRL porneste de la studiul OMS (Organizatiei Mondiale a Sanatatii) care estimeaza ca 20% din populatia occidentala este afectata de Sindromul Cladirilor Bolnave (dureri de cap, greata, iritatii..) determinat de calitatea scazuta a materialelor de constructii si va propune sa alegeti pentru casa dumneavoastra, materiale naturale si eco-sustenabile.

Industria materialelor de constructii s-a dezvoltat in ultimele decenii, inlocuind materialele si solutiile naturale, cu materiale care au in compozitia lor, cantitati din ce in ce mai mari de substante chimice. Aceste substante, nu numai ca scad calitatea vietii in respectivele locuinte, dar ne afecteaza in timp si sanatatea.

Cu materialele oferite de noi prin magazinul www.ecobricolaj.ro, va puteti reamenaja sau construi locuinta, creand un spatiu sanatos, in echilibru cu natura, caracterizat prin standarde superioare in ceea ce priveste calitatea locuirii si impactul asupra mediului.

Va invitam sa va bucurati de produsele naturale si eco-sustenabile achizitionate de la www.ecobricolaj.ro .

SC OMC Sustainable Solutions SRL © 2011 - 2018
CUI: RO 28728811, Reg. Com.: J40/7960/2011
ANPC