Adezivi si Lacuri pentru Parchet si Pardoseli

adeziv parchet  lac parchet

Magazinul Ecobricolaj.ro va ofera adezivi si lacuri pentru parchet si pardoseli, ecologice, fara miros.

Cu totii am trecut prin momente mai putin placute in care, o perioada de timp dupa renovarea unei incaperi sau in cladirile nou construite, am inhalat substante chimice toxice, cu un miros intepator.

Este momentul sa ne amenajam sau reamenajam locuinta, aplicand parchet natural sau laminat, fara sa inhalam substante volatile si fara sa suportam mirosuri neplacute.

In magazinul nostru, gasiti toate materialele necesare unei pardoseli de foarte buna calitate: sape autonivelante, rasina / bariera de vapori, adezivi pentru parchet natural, laminat sau pardoseala, chit parchet, lacuri si vopsele pentru parchet fara solventi, pe baza de apa, sau cu un continut scazut de solventi, de la KERAKOLL.

Despre SC OMC Sustainable Solutions SRL

OMC Sustainable Solutions SRL porneste de la studiul OMS (Organizatiei Mondiale a Sanatatii) care estimeaza ca 20% din populatia occidentala este afectata de Sindromul Cladirilor Bolnave (dureri de cap, greata, iritatii..) determinat de calitatea scazuta a materialelor de constructii si va propune sa alegeti pentru casa dumneavoastra, materiale naturale si eco-sustenabile.

Industria materialelor de constructii s-a dezvoltat in ultimele decenii, inlocuind materialele si solutiile naturale, cu materiale care au in compozitia lor, cantitati din ce in ce mai mari de substante chimice. Aceste substante, nu numai ca scad calitatea vietii in respectivele locuinte, dar ne afecteaza in timp si sanatatea.

Cu materialele oferite de noi prin magazinul www.ecobricolaj.ro, va puteti reamenaja sau construi locuinta, creand un spatiu sanatos, in echilibru cu natura, caracterizat prin standarde superioare in ceea ce priveste calitatea locuirii si impactul asupra mediului.

Va invitam sa va bucurati de produsele naturale si eco-sustenabile achizitionate de la www.ecobricolaj.ro .

SC OMC Sustainable Solutions SRL © 2011 - 2018
CUI: RO 28728811, Reg. Com.: J40/7960/2011
ANPC