Adezivi pentru Parchet

 

Beneficiati de confort maxim, atat in timpul amenajarilor interioare, cat si dupa, folosind adeziv ecologic pentru parchet, fara miros si fara nici un risc asupra sanatatii dvs..

Produsele sunt garantate pe toata durata de viata a locuintei.

Produse pe pagină:
Sortare după:
Adeziv Parchet Slc Eco L34
214,03RON
Fără TVA: 179,86RON
Adeziv organic mineral ecologic, cu elasticitate ridicată, pentru aplicarea de mare reziste..
Adeziv Parchet Slc Eco L34 Plus
279,17RON
Fără TVA: 234,60RON
Adeziv organic mineral certificat, ecologic cu elasticitate ridicată pentru aplicarea de mare re..

Despre SC OMC Sustainable Solutions SRL

OMC Sustainable Solutions SRL porneste de la studiul OMS (Organizatiei Mondiale a Sanatatii) care estimeaza ca 20% din populatia occidentala este afectata de Sindromul Cladirilor Bolnave (dureri de cap, greata, iritatii..) determinat de calitatea scazuta a materialelor de constructii si va propune sa alegeti pentru casa dumneavoastra, materiale naturale si eco-sustenabile.

Industria materialelor de constructii s-a dezvoltat in ultimele decenii, inlocuind materialele si solutiile naturale, cu materiale care au in compozitia lor, cantitati din ce in ce mai mari de substante chimice. Aceste substante, nu numai ca scad calitatea vietii in respectivele locuinte, dar ne afecteaza in timp si sanatatea.

Cu materialele oferite de noi prin magazinul www.ecobricolaj.ro, va puteti reamenaja sau construi locuinta, creand un spatiu sanatos, in echilibru cu natura, caracterizat prin standarde superioare in ceea ce priveste calitatea locuirii si impactul asupra mediului.

Va invitam sa va bucurati de produsele naturale si eco-sustenabile achizitionate de la www.ecobricolaj.ro .

SC OMC Sustainable Solutions SRL © 2011 - 2018
CUI: RO 28728811, Reg. Com.: J40/7960/2011
ANPC