Solvent Parchet SLC ECO SILOMAC

Solvent Parchet SLC ECO SILOMAC
Producător: KERAKOLL
Cod produs: 10507
Pret / l TVA inclus: 45,23RON
Disponibilitate: Pre-Order
Cantitatea: 1.00l
Preţ: 43,41RON
Fără TVA: 36,48RON

Solvent eco-compatibil pentru indepărtarea petelor şi a reziduurilor de adezivi organici pentru parchet, ideal in GreenBuilding. Monocomponent, respectă mediul şi sănătatea operatorului.

Slc Eco Silomac garantează indepărtarea uşoară a petelor şi a reziduurilor de adezivi organici de pe suprafeţele pardoselilor din lemn prefinisat şi ale laminatelor plastice fără să le afecteze.

Plus Produs

  • Curăţă eficient
  • Nu afectează vopselurile comune de pe pardoselile prefinisate

GreenBuilding Rating

Palet 324 buc (12x1 ℓ)

Valabilitate ≈ 6 luni in ambalajul original, a se feri de ingheţ, a se feri de soare sau surse de căldură

Cod 10507                   Ambalaj 12x1 ℓ

Despre SC OMC Sustainable Solutions SRL

OMC Sustainable Solutions SRL porneste de la studiul OMS (Organizatiei Mondiale a Sanatatii) care estimeaza ca 20% din populatia occidentala este afectata de Sindromul Cladirilor Bolnave (dureri de cap, greata, iritatii..) determinat de calitatea scazuta a materialelor de constructii si va propune sa alegeti pentru casa dumneavoastra, materiale naturale si eco-sustenabile.

Industria materialelor de constructii s-a dezvoltat in ultimele decenii, inlocuind materialele si solutiile naturale, cu materiale care au in compozitia lor, cantitati din ce in ce mai mari de substante chimice. Aceste substante, nu numai ca scad calitatea vietii in respectivele locuinte, dar ne afecteaza in timp si sanatatea.

Cu materialele oferite de noi prin magazinul www.ecobricolaj.ro, va puteti reamenaja sau construi locuinta, creand un spatiu sanatos, in echilibru cu natura, caracterizat prin standarde superioare in ceea ce priveste calitatea locuirii si impactul asupra mediului.

Va invitam sa va bucurati de produsele naturale si eco-sustenabile achizitionate de la www.ecobricolaj.ro .

SC OMC Sustainable Solutions SRL © 2011 - 2018
CUI: RO 28728811, Reg. Com.: J40/7960/2011
ANPC