Grund KERACOVER ECO ACRILEX FONDO

Grund KERACOVER ECO ACRILEX FONDO
Producător: KERAKOLL
Cod produs: 20007
Pret / l TVA inclus: 35,36RON
Disponibilitate: Pre-Order
Cantitatea: 14.00l
Preţ: 475,14RON
Fără TVA: 399,28RON

Grund intermediar organic mineral eco-compatibil pentru pregătirea suporturilor inainte de vopsire, ideal in GreenBuilding. Pe bază de răşină acrilică cu apă, conţine materii prime reciclate, respectă mediul şi sănătatea operatorilor.

Kerakover Eco Acrilex Fondo are o putere ridicată de umplere, pentru a regulariza imperfecţiunile suportului şi pentru a garanta un aspect estetic de inaltă calitate. Specific pentru umplerea scorojirilor stabilizate şi uniformizarea absorbţiilor. Interioare, exterioare.

Plus Produs

  • Strat intermediar intre primer şi vopsea
  • Optimă acoperire a cojirilor
  • Aplicare uşoară cu pensula sau trafaletul

GreenBuilding Rating

• Randament pentru un strat ≈ 0,1-0,2 ℓ /m2

• Palet 462 ℓ (galeţi 14 ℓ) – 320 ℓ (galeţi 4 ℓ)

• Valabilitate ≈ 12 luni in ambalajul original, a se feri de ingheţ, a se feri de soare sau surse de căldură

  • Cod 20007  Alb          Ambalaj  14 ℓ
  • Cod 26350  Alb          Ambalaj  4 ℓ

Despre SC OMC Sustainable Solutions SRL

OMC Sustainable Solutions SRL porneste de la studiul OMS (Organizatiei Mondiale a Sanatatii) care estimeaza ca 20% din populatia occidentala este afectata de Sindromul Cladirilor Bolnave (dureri de cap, greata, iritatii..) determinat de calitatea scazuta a materialelor de constructii si va propune sa alegeti pentru casa dumneavoastra, materiale naturale si eco-sustenabile.

Industria materialelor de constructii s-a dezvoltat in ultimele decenii, inlocuind materialele si solutiile naturale, cu materiale care au in compozitia lor, cantitati din ce in ce mai mari de substante chimice. Aceste substante, nu numai ca scad calitatea vietii in respectivele locuinte, dar ne afecteaza in timp si sanatatea.

Cu materialele oferite de noi prin magazinul www.ecobricolaj.ro, va puteti reamenaja sau construi locuinta, creand un spatiu sanatos, in echilibru cu natura, caracterizat prin standarde superioare in ceea ce priveste calitatea locuirii si impactul asupra mediului.

Va invitam sa va bucurati de produsele naturale si eco-sustenabile achizitionate de la www.ecobricolaj.ro .

SC OMC Sustainable Solutions SRL © 2011 - 2018
CUI: RO 28728811, Reg. Com.: J40/7960/2011
ANPC