Bioactivatori / Produse Enzimatice pentru Separatoare de Grasimi si Instalatii Sanitare

Bioactivatorii pentru separatoare de grasimi, sunt produse enzimatice special concepute pentru a decolmata si intretine biologic, separatoarele de grasimi si instalatiile sanitare aferente bucatariilor colective de la: restaurante, cantine, hoteluri.... sau capacitatilor de productie (procesatori industriali) care evacueaza grasimi organice: abatoare, fabrici de mezeluri si semipreparate din carne, producatori de ulei alimentar, unt, margarina,.... Produsele enzimatice oferite de OMC Sustainable Solutions SRL  descompun grasimea si degradeaza materia organica printr-un proces 100% ecologic, fara a va afecta instalatiile sanitare (asa cum se intampla in cazul folosirii produselor chimice care corodeaza). Grasimile depuse pe instalatia sanitara sau pe peretii separatoarelor de grasimi, a mini statiilor de epurare, nu numai ca le stranguleaza, blocandule in timp, dar si corodeaza. Tratand instalatiile (canalizarile), separatoarele de grasimi, ministatiile de epurare cu bioactivatori pentru grasimi, mariti durata de viata a acestora.

Produse pe pagină:
Sortare după:
Bioactivator Profesional / Produs Enzimatic pentru Separatoare de Grasimi si Instalatii Sanitare LC BAG
147,80RON 123,55RON
Fără TVA: 103,82RON
  Bioactivatorul LC BAG este conceput pentru a decolmata si intretine biologic, separato..
Detergent Bio Concentrat pentru Bucatarie - Multiclean Eco
470,76RON
Fără TVA: 395,60RON
Detergentul Bio concentrat Multiclean Eco este un produs ecologic, special conceput astfel incat ..

Despre SC OMC Sustainable Solutions SRL

OMC Sustainable Solutions SRL porneste de la studiul OMS (Organizatiei Mondiale a Sanatatii) care estimeaza ca 20% din populatia occidentala este afectata de Sindromul Cladirilor Bolnave (dureri de cap, greata, iritatii..) determinat de calitatea scazuta a materialelor de constructii si va propune sa alegeti pentru casa dumneavoastra, materiale naturale si eco-sustenabile.

Industria materialelor de constructii s-a dezvoltat in ultimele decenii, inlocuind materialele si solutiile naturale, cu materiale care au in compozitia lor, cantitati din ce in ce mai mari de substante chimice. Aceste substante, nu numai ca scad calitatea vietii in respectivele locuinte, dar ne afecteaza in timp si sanatatea.

Cu materialele oferite de noi prin magazinul www.ecobricolaj.ro, va puteti reamenaja sau construi locuinta, creand un spatiu sanatos, in echilibru cu natura, caracterizat prin standarde superioare in ceea ce priveste calitatea locuirii si impactul asupra mediului.

Va invitam sa va bucurati de produsele naturale si eco-sustenabile achizitionate de la www.ecobricolaj.ro .

SC OMC Sustainable Solutions SRL © 2011 - 2018
CUI: RO 28728811, Reg. Com.: J40/7960/2011
ANPC