Bioactivatori pentru Separatoare de Hidrocarburi

Curatati Separatorul de Hidrocarburi cu BIOACTIVATORI !

Cea mai simpla solutie de curatat separatorul de hidrocarburi: BIOACTIVATORII !       Proces 100 % ecologic !

Bioactivatorii contin un amestec de bacterii naturale care digera (mananca) hidrocarburile si produsele petroliere din separatorul de hidrocarburi.

Fara ajutorul altor echipamente de curatat! Fara ajutorul altor accesorii! Fara utilizarea unui sistem de masurare! Fara pompe de dozare! Aruncati tabletele HC de bioactivatori in separatorul de hidrocarburi si acestea vor reduce substantial TPH, BTEX, hidrocarburi, lubrifianti, gudron etc..

Produse pe pagină:
Sortare după:
Bioactivator pentru Separatoare de Hidrocarburi
191,59RON
Fără TVA: 161,00RON
Bioactivatori tablete pentru Hidrocarburi HC Tabletele de Bioactivatori HC sunt cea mai simpl..

Despre SC OMC Sustainable Solutions SRL

OMC Sustainable Solutions SRL porneste de la studiul OMS (Organizatiei Mondiale a Sanatatii) care estimeaza ca 20% din populatia occidentala este afectata de Sindromul Cladirilor Bolnave (dureri de cap, greata, iritatii..) determinat de calitatea scazuta a materialelor de constructii si va propune sa alegeti pentru casa dumneavoastra, materiale naturale si eco-sustenabile.

Industria materialelor de constructii s-a dezvoltat in ultimele decenii, inlocuind materialele si solutiile naturale, cu materiale care au in compozitia lor, cantitati din ce in ce mai mari de substante chimice. Aceste substante, nu numai ca scad calitatea vietii in respectivele locuinte, dar ne afecteaza in timp si sanatatea.

Cu materialele oferite de noi prin magazinul www.ecobricolaj.ro, va puteti reamenaja sau construi locuinta, creand un spatiu sanatos, in echilibru cu natura, caracterizat prin standarde superioare in ceea ce priveste calitatea locuirii si impactul asupra mediului.

Va invitam sa va bucurati de produsele naturale si eco-sustenabile achizitionate de la www.ecobricolaj.ro .

SC OMC Sustainable Solutions SRL © 2011 - 2018
CUI: RO 28728811, Reg. Com.: J40/7960/2011
ANPC