Detergenti BIO

Detergentii Bio Enzybel sunt detergenti ecologici, detergenti biodegradabili 100%. Ei sunt compusi din enzime alimentare si bacterii nepatogene. Utilizarea lor nu prezinta nici un fel de risc asupra sanatatii utilizatorului, deasemenea ei nu au nici un impact asupra mediului.

Spre deosebire de detergentii chimici, detergentii biologici degradeaza si transforma moleculele organice de grasime sau mizerie, in simpli componenti, producand gaz netoxic si apa. Acesti simpli componenti, sunt digerati de bacteriile din fosa septica, apa rezultata in urma tratarii biologice (cu detergenti bio si bioactivatori pentru fosa septica sau pentru separator de grasimi) este ecologica.

Practic detergentii Bio Enzybel curata mizeria si grasimea, dar si apa folosita in procesul de spalare.

Folosind detergentii chimici, grasimea si mizeria se dizolva si se lichefiaza, insa doar se muta de pe aria curatata in canalizare. Acelasi lucru se intampla si in cazul golirii mecanice (vidanjarii) a foselor septice sau a separatoarelor de grasimi.

detergenti bio

Enzybel a creat detergentii bio, completant gama de bioactivatori pentru fose septice si separatoare de grasimi, ca sa rezolve urmatoarele probleme:

  • mirosurile neplacute,
  • infundarea instalatiilor sanitare,
  • infundarea foselor septice si a separatoarelor de grasimi,
  • poluarea chimica,
  • costurile de mentenanta ridicata.

Gama de produse este profesionala si are solutii specifice pentru fiecare problema intalnita la:

  • Hoteluri si Pensiuni
  • Restaurante
  • Consumatori privati
  • Facilitatile din colectivitati (scoala, spitale, ...)
  • Industrie

Despre SC OMC Sustainable Solutions SRL

OMC Sustainable Solutions SRL porneste de la studiul OMS (Organizatiei Mondiale a Sanatatii) care estimeaza ca 20% din populatia occidentala este afectata de Sindromul Cladirilor Bolnave (dureri de cap, greata, iritatii..) determinat de calitatea scazuta a materialelor de constructii si va propune sa alegeti pentru casa dumneavoastra, materiale naturale si eco-sustenabile.

Industria materialelor de constructii s-a dezvoltat in ultimele decenii, inlocuind materialele si solutiile naturale, cu materiale care au in compozitia lor, cantitati din ce in ce mai mari de substante chimice. Aceste substante, nu numai ca scad calitatea vietii in respectivele locuinte, dar ne afecteaza in timp si sanatatea.

Cu materialele oferite de noi prin magazinul www.ecobricolaj.ro, va puteti reamenaja sau construi locuinta, creand un spatiu sanatos, in echilibru cu natura, caracterizat prin standarde superioare in ceea ce priveste calitatea locuirii si impactul asupra mediului.

Va invitam sa va bucurati de produsele naturale si eco-sustenabile achizitionate de la www.ecobricolaj.ro .

SC OMC Sustainable Solutions SRL © 2011 - 2018
CUI: RO 28728811, Reg. Com.: J40/7960/2011
ANPC