Intrebari si Raspunsuri Frecvente

Care este diferenta intre bioactivatorii pudra si bioactivatorii lichizi ?
 
Bioactivatorii lichizi spre deosebire de bioactivatorii pudra, au avantajul ca activeaza imediat fosa.
 
Am gasit pe piata diverse marci de bioactivatori, cu diverse preturi, care este diferenta?
 
Intre bioactivatori exista diferenta de calitate. Aceasta diferenta consta in randamentul bioactivatorilor folositi. Sunt bioactivatori care au un randament foarte bun, cantitatea de reziduri (namol) ramasa in fosa in urma folosirii acestora este foarte mica  si  bioactivatori cu un randament mai scazut, care implica o umplere a fosei cu reziduri intr-un timp mai scurt.
 
Deasemenea sunt tratamente cu bioactivatori care nu va rezolva problema, in acest caz trebuie sa apelati la un produs profesional, special conceput pentru situatia respectiva.
 
Exista diferente de compozitie intre bioactivatori, sunt bioactivatori compusi din enzime si micro-organisme care degradeaza si digera continutul fosei si bioactivatori care doar ajuta procesul de degradare.

 

Despre SC OMC Sustainable Solutions SRL

OMC Sustainable Solutions SRL porneste de la studiul OMS (Organizatiei Mondiale a Sanatatii) care estimeaza ca 20% din populatia occidentala este afectata de Sindromul Cladirilor Bolnave (dureri de cap, greata, iritatii..) determinat de calitatea scazuta a materialelor de constructii si va propune sa alegeti pentru casa dumneavoastra, materiale naturale si eco-sustenabile.

Industria materialelor de constructii s-a dezvoltat in ultimele decenii, inlocuind materialele si solutiile naturale, cu materiale care au in compozitia lor, cantitati din ce in ce mai mari de substante chimice. Aceste substante, nu numai ca scad calitatea vietii in respectivele locuinte, dar ne afecteaza in timp si sanatatea.

Cu materialele oferite de noi prin magazinul www.ecobricolaj.ro, va puteti reamenaja sau construi locuinta, creand un spatiu sanatos, in echilibru cu natura, caracterizat prin standarde superioare in ceea ce priveste calitatea locuirii si impactul asupra mediului.

Va invitam sa va bucurati de produsele naturale si eco-sustenabile achizitionate de la www.ecobricolaj.ro .

SC OMC Sustainable Solutions SRL © 2011 - 2018
CUI: RO 28728811, Reg. Com.: J40/7960/2011
ANPC