Materiale de Constructii

materiale de constructii

Magazinul Ecobricolaj.ro va ofera materiale de constructii ecologice, profesionale, si solutii care pot rezolva diferite probleme aparute ulterior construirii.

Folosind materiale de constructii ecologice, construiti o casa sau reamenajati un spatiu, benefic pentru sanatatea dvs..  In acelasi timp reduceti poluarea si  protejati mediul inconjurator,  pentru ca impactul materialelor de constructii ecologice asupra mediului, este foarte scazut sau nu exista.

Daca v-ati saturat sa tot refaceti, ce ati construit odata, nu tocmai bine,  pentru ca materialele folosite au avut o calitate indoielnica, va propunem, ca de aceasta data sa alegeti din magazinul Ecobricolaj.ro, materiale de constructii profesionale. Nu veti mai avea surpriza sa aveti infiltratii la terasa, in subsol .....,  sapa faramitata, faianta sau gresie cazuta, mucegai, ......, pentru ca la noi, gasiti materiale si solutii profesionale.

Deasemenea gasiti solutii speciale pentru probleme speciale aparute ulterior construirii sau la fata locului: impermeabilizanti, mortare pentru restaurare beton, adeziv pentru lipire beton, consolidant sapa, mortar impermeabilizant, mortar cu intarire ultrarapida,  aditiv anti inghet pentru adeziv termosistem, beton , mortar, tencuiala,.....

Daca aveti de facut, restaurari de monumente istorice, renovari de case vechi sau pur si simplu vreti sa va faceti o casa cu pereti foarte transpiranti si materiale 100% naturale, va recomandam gama de mortare si tencuieli BIO.

Vanzarea materialelor este insotita de consultanta tehnica necesara lucrarii dvs., astfel incat materialele cumparate sa raspunda 100% nevoilor dvs. si sa fie montate in conditii optime.

 

Despre SC OMC Sustainable Solutions SRL

OMC Sustainable Solutions SRL porneste de la studiul OMS (Organizatiei Mondiale a Sanatatii) care estimeaza ca 20% din populatia occidentala este afectata de Sindromul Cladirilor Bolnave (dureri de cap, greata, iritatii..) determinat de calitatea scazuta a materialelor de constructii si va propune sa alegeti pentru casa dumneavoastra, materiale naturale si eco-sustenabile.

Industria materialelor de constructii s-a dezvoltat in ultimele decenii, inlocuind materialele si solutiile naturale, cu materiale care au in compozitia lor, cantitati din ce in ce mai mari de substante chimice. Aceste substante, nu numai ca scad calitatea vietii in respectivele locuinte, dar ne afecteaza in timp si sanatatea.

Cu materialele oferite de noi prin magazinul www.ecobricolaj.ro, va puteti reamenaja sau construi locuinta, creand un spatiu sanatos, in echilibru cu natura, caracterizat prin standarde superioare in ceea ce priveste calitatea locuirii si impactul asupra mediului.

Va invitam sa va bucurati de produsele naturale si eco-sustenabile achizitionate de la www.ecobricolaj.ro .

SC OMC Sustainable Solutions SRL © 2011 - 2018
CUI: RO 28728811, Reg. Com.: J40/7960/2011
ANPC