Sigilant Pardoseli SLC ECO SIGIPARK

Sigilant Pardoseli SLC ECO SIGIPARK
Producător: KERAKOLL
Cod produs: 10521
Pret / l TVA inclus: 99,59RON
Disponibilitate: Pre-Order
Cantitatea: 1.00l
Preţ: 95,58RON
Fără TVA: 80,32RON

Sigilant eco-compatibil pentru protecţia pardoselilor prefinisate, ideal in GreenBuilding. Monocomponent, respectă mediul şi sănătatea operatorilor.

SlcR Eco Sigilpark uneşte acţiunea răşinilor speciale şi cerii dure dispersate pentru sigilarea hidrofugă a fisurilor dintre elementele parchetului prefinisat, asigurand protecţie in cazul spălărilor şi a contactului accidental cu apa.

Plus Produs

  • Uşor de aplicat cu pulverizatorul manual
  • Se poate lustrui imediat cu o carpă moale
  • Protejează de murdărie şi de acţiunea apei

GreenBuilding Rating

  • Randament pulverizator manual ≈ 10-20 ml/m2 • Palet 480 buc (12x1 ℓ)
  • Valabilitate ≈ 6 luni in ambalajul original, a se feri de ingheţ, a se feri de soare sau surse de căldură
  • Cod 10521                               Ambalaj 12x1 ℓ

Despre SC OMC Sustainable Solutions SRL

OMC Sustainable Solutions SRL porneste de la studiul OMS (Organizatiei Mondiale a Sanatatii) care estimeaza ca 20% din populatia occidentala este afectata de Sindromul Cladirilor Bolnave (dureri de cap, greata, iritatii..) determinat de calitatea scazuta a materialelor de constructii si va propune sa alegeti pentru casa dumneavoastra, materiale naturale si eco-sustenabile.

Industria materialelor de constructii s-a dezvoltat in ultimele decenii, inlocuind materialele si solutiile naturale, cu materiale care au in compozitia lor, cantitati din ce in ce mai mari de substante chimice. Aceste substante, nu numai ca scad calitatea vietii in respectivele locuinte, dar ne afecteaza in timp si sanatatea.

Cu materialele oferite de noi prin magazinul www.ecobricolaj.ro, va puteti reamenaja sau construi locuinta, creand un spatiu sanatos, in echilibru cu natura, caracterizat prin standarde superioare in ceea ce priveste calitatea locuirii si impactul asupra mediului.

Va invitam sa va bucurati de produsele naturale si eco-sustenabile achizitionate de la www.ecobricolaj.ro .

SC OMC Sustainable Solutions SRL © 2011 - 2018
CUI: RO 28728811, Reg. Com.: J40/7960/2011
ANPC